Over Stap1

Korte introductie over wie wij zijn!

Over deze missie zijn wij enthousiast

Wij gunnen dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en aan het eind van de dag met voldoening zijn laptop dichtklapt. We geloven dat voldoening ontstaat wanneer mensen betrokken zijn bij teams met wendbare processen, open communicatie met veilige relaties.

Gelukt

Pff... Gelukt. 

Pff… Het is eindelijk gelukt om iets op papier te krijgen. Je zou het misschien niet verwachten, maar we vonden het best wel uitdagend om de bovenstaande zinnen te formuleren. Bij de visie en missie van je bedrijf denk je al snel aan grote en meeslepende woorden zoals ‘high performance teams’, ‘executiekracht’ en ‘impact hebben’. Ondanks dat we dit allemaal belangrijk vinden, kunnen we ons ook wel in het motto vinden: “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.” We hebben geprobeerd om onze wens in onze eigen woorden te formuleren. Het is aan jou om te bepalen of dat is gelukt.  


Samenwerken

Optimaal samenwerken

Wij helpen organisaties meer waarde uit hun Agile cultuur te halen. We zijn ervan overtuigd dat er een 1-op-1 relatie is tussen de kwaliteit van de waarde die geleverd wordt en de kwaliteit van de samenwerking. Voor goede kwaliteit is goede samenwerking nodig. Voor ons heeft optimaal samenwerken alles te maken met efficiënte en wendbare processen (Lean en Agile), open communicatie (complimenten en feedback) en veilige relaties (fouten maken mag). Je zou dus kunnen zeggen dat wij teams helpen om die optimale samenwerking te bereiken om zodoende de prestaties van de hele organisatie te verbeteren.
bestemming

Verandering begint bij Stap1

We zien dat optimaal samenwerken, open communicatie en veilige omgeving voor velen ongrijpbare begrippen zijn. Daarom bestaan wij. Wij geven deze begrippen handen en voeten en daarmee zetten we samen Stap1. Er ontstaat beweging en met die beweging kan verandering plaatsvinden. Op deze manier bereik je, stap voor stap, de gewenste situatie.  
wat-kan-stap1-voor-mij-betekenen

Wat kan Stap1 voor mij betekenen?

Wij geven trainingen en hebben consultants beschikbaar die je kunnen helpen in het nemen van Stap1. Ook wanneer je al een hele reis hebt afgelegd en even de weg kwijt bent kunnen wij je ondersteunen in je eerstvolgende stap. Hierbij staat organisatiesensitiviteit bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben oog voor je organisatie en sluiten ons aanbod nauw aan op jouw vraag en behoefte.  
Wat laten we achter

Wat laten we achter?

Veranderen maakt veranderaars. Wij streven ernaar om binnen de organisaties veranderaars achter te laten. Eigen mensen die getraind zijn on the job om de geest van de verandering in leven te houden.
leuk

Het mag ook leuk zijn

Woorden als transformatie, transitie en veranderen zijn voor veel mensen al zwaar genoeg. Voor ons mag het leuk zijn om samen te werken aan een verandering. Hoe we dit doen? We brengen naast een gedegen portie kennis ook nieuwe energie en inspiratie mee. Op deze manier dragen wij onze kennis effectief over, creëren we draagvlak en wordt veranderen een klein feestje.  
dochteronderneming

Stap1 naast Joost-IT

Stap1 is ontstaan als label naast Joost-IT. Joost-IT is een gedreven organisatie, gespecialiseerd in IT-Tooling en Agile Service Management. Dagelijks ondersteunen zij organisaties bij het uitvoeren van hun primaire taken. Implementaties, beheer en integraties van onder andere TOPdesk, 4me en Freshworks.

Het team

Jordy Nieuwenhuis

Jordy Nieuwenhuis

Hoofdofficier Werkplezier

Marcel Bosman

Chef Werkgeluk

Remko Haye

Leverancier Werkvertier

Stephen Ley

Superchef Werkgenot

Joyce de Reus

Marketing guru

Joost Klaver

Sales eindbaas