Beter samenwerken door meer veiligheid in je team?

Download de gratis whitepaper!

Psychologische Veiligheid

Hoe stimuleer je de psychologische of sociale veiligheid binnen een team? En hoe kom je erachter of het team niet alleen een groep individuen is die toevallig bij elkaar zitten? Het antwoord op deze vragen en de psychologische onderbouwing hiervan is te lezen in de gratis whitepaper “Psychologische Veiligheid”, geschreven door Marcel Bosman.

  • Krachtige analyses
  • Concrete werkvormen
  • Case studies
  • Hoe werkt open communicatie?
  • De basis van feedback
50%
Whitepaper Psychologische Veiligheid!
Na het invullen van je gegevens ontvang je de whitepaper direct op je scherm!
Ik ben op de hoogte van de privacyverklaring van Stap1
Download
Marcel Bosman

Over de schrijver

Mijn naam is Marcel Bosman en ik werk bij Stap1 als Agile Coach. Als jonge jongen onderzocht ik altijd of dingen anders gedaan konden worden. Niet perse sneller, maar efficiënter en effectiever. 

Mijn creativiteit gaf me de vrijheid om mezelf en mijn interesses te ontdekken. Door te fotograferen en korte verhalen te schrijven, leerde ik anders naar mezelf en mijn omgeving te kijken. Er werden nieuwe interessegebieden ontdekt waarin ik me kon verdiepen. Vrijheid van creativiteit.

Een ander sterk interessegebied is het gedrag van mijzelf en anderen. Vooral het gedrag in groepen is een gebied dat mij interesseert. Waarom doe ik de dingen die ik doe en waarom reageer ik zoals ik reageer. In mijn vrije tijd hou ik van technische sporten zoals wielrennen en schaatsen, maar ook ben ik vaak in de keuken te vinden om te koken en te bakken.

Mijn levenscitaat bevat slechts 3 woorden, en niet noodzakelijk in deze volgorde:
Creativiteit = vrijheid = verandering