Scrum Master bij Stap1

Wij gunnen dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en aan het eind van de dag met voldoening zijn laptop dichtklapt. We geloven dat voldoening ontstaat wanneer mensen betrokken zijn bij teams met wendbare processen, open communicatie met veilige relaties. Deze onderdelen zorgen ervoor dat teams optimaal samenwerken.

Functie omschrijving

Het hoofddoel van een Scrum Master is om teams te laten excelleren in zelfsturend werken. De meest waardevolle eigenschap of competentie is dus het faciliteren van andermans groei.

Als ervaren Scrum Master weet je welke competenties en werkzaamheden bij jouw beroep horen. Die hoeven we niet uit te schrijven. 

Voorwaarden

Aantal uur per week

40 uur p/w (in overleg 32 of 36 uur)

Minimale certificeringen

PSM1, PSM2, PSPO1

Waar zijn we naar op zoek?

We zoeken een middenvelder, een Box-to-Box’ speler. Met andere woorden: we zijn opzoek naar een specifiek profiel. Een Scrum Master die zijn werk écht leuk vindt en dat uitstraalt. Die met plezier naar z’n werk gaat en anderen helpt om ook dat plezier eruit te halen door ze te faciliteren en laten groeien.

Wij zijn opzoek naar iemand die verder kijkt dan alleen zijn werk uitvoeren bij de klant, maar ons ook helpt met het ontwikkelen van leuke trainingen en producten. Iemand die betrokkenheid toont en creatief is. We zijn een kleine club en hechten veel waarde aan persoonlijkheid en hoe je met elkaar omgaat. Bij ons is het ook belangrijk om het weekend te bespreken en dat je interesse toont in elkaar.

We zien dat veel bedrijven Agile hebben omarmd en de Scrum Master een schakeltje is in het grotere geheel. Wij willen echt toegevoegde waarde leveren door organisaties te laten zien dat Agile een mindset is. Het verschil tussen Agile doen en Agile zijn. Daarin verschilt onze Scrum Master. Onze Scrum Master is niet zomaar een schakeltje, maar een belangrijke schakel die het grote plaatje ziet hoe organisaties meer uit Agile kunnen halen. We zoeken daarom ook iemand die daarin gelooft en aan bij wil dragen.

Marcel Bosman Scrum

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een veilige omgeving waar je ruimte krijgt om proactief te zijn. Een omgeving waar je kunt groeien, waar wij kunnen groeien en onze klanten kunnen groeien. Bij ons kun je meedenken over welke kant we opgaan en wat de juiste trainingen en producten zijn die aansluiten om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

We zijn geen urenfabriek, maar hebben juist een startup mentaliteit waar we iets moois willen neerzetten en waar jij een belangrijk onderdeel van bent.

Je mag van ons verwachten dat we jou faciliteren zodat jij met plezier naar je werk gaat en aan het eind van de dag met voldoening je laptop dichtklapt.