Vacature: Scrum Master bij Stap1

📍 Zoetermeer      🧑🏻‍💻32-40 uur      💰 €3.500 - €5.500

Een Scrum Master helpt teams uitblinken in zelfsturend werken. De meest waardevolle competentie is het faciliteren van groei van anderen.

Wie zijn wij?

Bij Stap1 vinden we het belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan en aan het eind van de dag met voldoening hun laptop dichtklappen. We geloven dat voldoening ontstaat wanneer mensen betrokken zijn bij teams met wendbare processen, open communicatie en veilige relaties. Deze elementen dragen bij aan optimale samenwerking in teams.

Wij helpen organisaties meer waarde te halen uit hun Agile cultuur. We doen dit door middel van trainingen, producten en consultancy. Ons kleine team heeft een echte startup mentaliteit. Ondanks ons kleine formaat willen we écht een verschil maken bij klanten. We geloven in de Agile mindset en willen organisaties helpen zich daar bewuster van te zijn en deze te verbeteren.

Functie omschrijving

De belangrijkste taak van een Scrum Master is het laten excelleren van teams in zelfsturend werken. De meest waardevolle competentie is het faciliteren van groei van anderen.

Als ervaren Scrum Master ben je bekend met de competenties en werkzaamheden van het vak. Daarom hoeven we deze niet uitgebreid te beschrijven.

More than a Master

De Scrum Masters van Stap1 zijn consultants die net dat beetje extra doen. Zij hebben de Agile mindset en willen écht het verschil maken binnen organisaties door hen te helpen meer waarde te halen uit hun Agile cultuur.

Voorwaarden

Meebouwen aan Stap1

Je draagt actief bij aan ons bedrijf.

Persoonlijke ontwikkeling

We bieden een ruim opleidingsbudget

Mobiliteitsvergoeding

Je krijgt een vergoeding van ongeveer €600,- per maand

Waar zijn we naar op zoek?

We zoeken een middenvelder, een ‘Box-to-Box’ speler. Met andere woorden: we zijn op zoek naar een specifiek profiel. Een Scrum Master die zijn werk écht leuk vindt en dat ook uitstraalt. Iemand die anderen helpt om ook plezier in hun werk te hebben door hen te faciliteren en te laten groeien.

We zoeken iemand die niet alleen uitblinkt in zijn werk bij de klant, maar ons ook helpt bij het ontwikkelen van trainingen en producten. Iemand die betrokken en creatief is. Ons kleine team hecht veel waarde aan persoonlijkheid en hoe we met elkaar omgaan. We zijn geïnteresseerd in wat je in het weekend doet en hoe je je vrije tijd doorbrengt. Bij ons gaat het niet alleen om het werk, maar ook om de mensen die het werk doen.

Veel bedrijven hebben Agile omarmd en de Scrum Master is vaak een schakel in het grotere geheel. Wij willen echt toegevoegde waarde leveren door organisaties te laten zien dat Agile een mindset is. Het verschil tussen Agile doen en Agile zijn. Daarin verschilt onze Scrum Master. Onze Scrum Master is daarom niet zomaar een schakel, maar een belangrijke schakel die het grote plaatje ziet van hoe organisaties meer uit Agile kunnen halen. We zoeken iemand die daarin gelooft en aan wil bijdragen.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij ons kun je rekenen op een veilige en stimulerende werkomgeving waarin we proactief werken. We zijn een startup met grote ambities en vinden het belangrijk dat jij daar een belangrijke bijdrage aan levert. We geloven in groei voor onszelf, onze medewerkers en onze klanten. We staan open voor jouw ideeën en vinden het leuk om samen te sparren over de richting die we op gaan en welke trainingen en producten nodig zijn om ons werk optimaal uit te voeren.

We zijn geen urenfabriek en willen dat ook niet worden, maar hebben juist een startup mentaliteit waarbij we gezamenlijk iets moois willen neerzetten. Jouw inbreng is hierbij van onschatbare waarde.

Je mag van ons verwachten dat we jou faciliteren zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat en aan het eind van de dag met een voldaan gevoel je laptop dichtklapt.