Consultancy

Bekijk onze dienstverlening

bedrijf

Wij zien jouw organisatie

Wij helpen organisaties meer waarde te halen uit hun Agile cultuur. We halen hierin onze inspiratie uit de Agile filosofie om organisaties te helpen om een snellere time-to-market, grotere wendbaarheid en meer werkplezier bij medewerkers te realiseren. We zien dat steeds meer organisaties de Agile filosofie omarmen. Deze transities brengen altijd uitdagingen met zich mee. Stap1 weet dat als geen ander. Stap1 is er voor jouw organisatie als je op het punt staat om te beginnen of extra handjes nodig hebt maar ook wanneer de transitie vastloopt. In one-size-fits-all oplossingen geloven we niet. We kijken van buitenaf naar organisaties, we luisteren naar je hulpvraag en we komen je te hulp met mensgerichte professionals.

oog-voor-organisatie

Oog voor mens en methode

Methodieken zoals Scrum, Kanban en DevOps helpen om de samenwerking binnen teams te versterken. Demo’s, backlogs en stand ups zijn allemaal hele zichtbare zaken. We geloven in de kracht van deze methodieken. Tegelijkertijd weten we dat het slechts het topje van de ijsberg is. Onder het wateroppervlak schuilt nog een wereld van gedrag, waarden en organisatiecultuur. Stap1 levert Agile coaches, Scrum Masters en Product Owners die oog hebben voor deze werelden. Want alleen dan geeft Agile meer effectiviteit en werkplezier.
Waar mag je op vertrouwen

Waar mag je op vertrouwen?

  • Wij maken onszelf overbodig. Door kennisoverdracht, training, begeleiding en enthousiasme stimuleren wij eigenaarschap en zelforganisatie waardoor wij niet meer nodig zijn.
  • Door de transparante manier van werken helpt Stap1bij een stabiele transitie naar Agile werken.
  • Enthousiaste, kennis- en mensgerichte consultants helpen je in de transitie en creëren flow en energie bij de medewerkers en management.
  • Veranderingen vragen aandacht en geen verandering is gelijk. Doordat wij aandacht hebben voor de processen binnen de organisatie leveren wij maatwerk.

De Scrum Master als spin in het web

Ontdek in het klantverhaal hoe Holland Casino de samenwerking ervaart!

Contact opnemen

Neem contact op