Online Agile Mindset training 

“From Doing Agile to Being Agile”

De wereld verandert

De wereld om ons heen verandert

Iedere organisatie verandert, niets is meer zoals het tien jaar geleden was. De wereld om ons heen verandert, globaliseert en digitaliseert in hoog tempo waardoor in veel gevallen de huidige manier van organiseren niet meer past bij de nabije toekomst. De werkzaamheden binnen organisaties veranderen mee en worden vaak complexer, dynamischer en in veel gevallen ook onvoorspelbaar terwijl we graag hadden gezien dat de werkzaamheden standaard, beheersbaar en voorspelbaar waren geweest.

Het zou natuurlijk prachtig zijn als organisaties meer wendbaar kunnen zijn, flexibel en meegaan met de verandering in de markt. Het vraagt om een Agile Mindset waarbij het niet gaat om het Agile doen, maar om het Agile zijn.

Agile Mindset

De Agile Mindset als Fundament

Agile werken….hoe doe je dat nou…..? Je ziet en hoort de term zo vaak voorbij komen maar waar komt het Agile werken nou vandaan? Wat levert het mij op en waarom zou ik Agile willen werken? Agile werken gaat niet over ‘goed’ of ‘fout’ maar over ‘goed’ en ‘beter’. Groeien in wat je doet en de kracht van het samenwerken.

Om de Agile methodieken gefundeerd te kunnen gebruiken is het goed om te werken aan een Agile Mindset. Dit versterkt de communicatie en samenwerking en is het fundament onder het Agile gedachtengoed.

Doel van de Training

Agile

Waarom de Agile Mindset Training

Het doel van deze training is om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met Agile werken. Wanneer er binnen jouw organisatie al Agile wordt gewerkt, maar je hebt er nog niet veel ervaring mee, dan geeft de Agile Mindset training je een goede basis om een Agile Mindset te kunnen ontwikkelen. Je leert meer over de onderliggende waardes en principes van het Agile werken waardoor je het Agile werken makkelijker kunt omarmen. “From Doing Agile To Being Agile”.
Online Training

Een training in een Online Omgeving

Voor het ontwikkelen van de Agile Mindset hebben wij een partnership met AgileNav Academy. De trainingen kenmerken zich door een grote interactiviteit. Onze trainers zijn AgileNav gecertificeerd en we maken in deze training gebruik van de AgileNav app. In het afgelopen jaar is de mindset training aangepast om deze ook op een inspirerende manier in een online setting te kunnen geven. Door het verkleinen van de groepen en met gebruik van diverse digitale tools, zoals breakout rooms in Zoom, Google Jamboard, AgileNav Pro en Mentimeter is gebleken dat hiermee effectieve stappen gemaakt kunnen worden richting een Agile Mindset. 

 

Deelnemers ontvangen na afloop een Agile Navigator certificaat van AgileNav Academy. 

Inhoud van de Training

De Trainingsbacklog

De inhoud van de training is flexibel en aan te passen op basis van de wensen van de groep. We werken met een trainingsbacklog daar we gedurende de training de prioriteit in bepalen. Aan het begin van de training ziet de backlog er vaak als volgt uit >>>

Inhoud van de Agile Mindset training
informatie

Training Specificaties

Vooropleiding

 • HBO werk- en denkniveau

Materiaal

 • AgileNav PRO
 • Flip over posters

Werkwijze

 • Online met gebruik van Zoom incl breakout rooms. 75% theorie, 25% praktijk
 • In de training wordt gebruikt gemaakt van tooling zoals JamBoard, AgileNav PRO en Mentimeter

8 personen

Maximale groepsgrootte

1,5 dag

Duur van de training

75%

Praktijk

25%

Theorie

Prijs van de online Training

1,5-daagse training (open inschrijving)

€2195,-

€1895,-

Incl. materiaal, excl. BTW
 • Interactieve online training
 • AgileNav Certificaat
Neem contact op


Voordeligste keuze

1,5-daagse training (compleet team) • Prijs in overleg
 • AgileNav Certificaat
Neem contact op


Examen

 • Er is geen officieel examen verbonden aan de training. 
 • De deelnemers krijgen een origineel AgileNav certificaat.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken